×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۲ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجار و نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور گفت: از آغاز برداشت برگ سبز چای در اول اردیبهشت ماه تاکنون ۸۸ هزار تن برگ سبز به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است.

وی با بیان اینکه ۴۴ درصد برگ‌های چای چیده شده درجه یک بود، افزود: برداشت برگ سبز چای در ۳ مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برگ سبز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به تولید چای خشک با کیفیت ایرانی اظهار داشت: از اول اردیبهشت ماه تاکنون ۱۹ هزار و ۸۰۰ تن چای خشک با کیفیت در کارخانه‌های فرآوری چای شمال کشور تولید شده است.

جهانساز با بیان اینکه این مقدار چای خشک در ۱۵۵ کارخانه چای گیلان و مازندران تولید شده است، تصریح کرد: باروتی، ممتاز، شکسته، قلم و شکسته قلم از انواع چای خشک تولیدی در شمال ایران است.

۹۰ درصد چای خشک ایرانی در گیلان تولید می‌شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false