- ۲۵ شهریور ۱۴۰۳
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 84506
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از خبرگزاری فارس از رشت، محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامي شهر رشت دقایقی پیش با همراهی روسای کمیسیون های تخصصی شورای رشت در دیدار با مدیر عامل شرکت توزیع برق گیلان در ساختمان توزیع برق استان اظهار کرد: لازم می دانم از همراهی مدیر عامل شرکت برق گیلان و مجموعه کارکنان شرکت توزیع برق و همچنین شخص آقای نرگسی که نماینده شرکت توزیع برق گیلان در راستای اجرای پروژه های عمرانی است تشکر کنم.
وی با بیان اینکه منتخبین مردم رشت در شورای ششم نسبت به مدیرانی که خادم مردم هستند ارادت فراوانی دارند افزود: مدیر عامل توزیع برق گیلان در عمل ثابت کرد که فردی تلاشگر و متعهد است و در این راستا شورای ششم رشت نیز همواره برای مساعدت با مجموعه توزیع برق استان با هدف رفع مشکلات و تسریع بخشیدن به اجرای پروژه های عمرانی آمادگی لازم را دارد.
رئیس شورای اسلامي شهر رشت با قدردانی از عملکرد مدیر عامل توزیع برق گیلان پیرامون تامین برق در روزهای گرم سال در رشت تصریح کرد: استان گیلان جزو استان های تولید کننده برق است و با حضور مدیر عامل جدید توزیع برق گیلان و مجموعه نیروهای خدوم این دستگاه خدمات رسان تا کنون اقدامات خوبی انجام شده و در تابستان جاری علیرغم گرمای شدید و افزایش تقاضای نیروی برق ، قطعی چندانی نداشتیم و البته در چند سال گذشته نیز این چنین بوده که لازم می دانم از تلاش های مدیران پیشین حوزه برق گیلان نیز تقدیر کنیم.
کارگرنیا با تاکید به اینکه مبحث نور و روشنایی بخش عظیمی از زیبایی و امنیت شهر را تامین می کند افزود: عدم وجود روشنایی در شب می تواند موجب ایجاد حس ناامنی در شهروندان شود و برخی از مسیرها در رشت از جمله خواهر امام، سوخته تکیه، بعضی از کوچه ها و مسیرهای فرعی و… از روشنایی مناسبی برخوردار نیستند و انتظار داریم مدیر توانمند این مجموعه با همراهی دیگر کارکنان این دستگاه این مشکل را نیز برطرف کند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=84506
true
true