- ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 20468
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار، علیرضا مهرگان با اعلام برپائی جشنواره غذاهای بومی و محلی ابریشم در این شهرستان افزود: این جشنواره به مناسبت دهه فجر با حضور بانوان شهرستان و استان با هدف ترویج الگوی غذای سالم و سنتی و همچنین پاسداشت آداب و رسوم و سنتهای دیرینه و هنر آشپزی بانوان شهرستان در روز شنبه ۱۲ بهمن ماه از ساعت ۱۷ الی۲۱ در دوگور ،تالار فرشتگان با حضور هنرمندان استانی و شهرستانی و با اجرای برنامه های متنوع آئینی و سنتی برگزار می شود.
مهرگان یادآور شد: این جشنواره با همکاری اداره کل میراث فرهنگی و شهرداری و شورای شهر صومعه سرا و آسایشگاه معلولین شهرستان صومعه سرا برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد:در پایان به شرکت کنندگان جشنواره ، جوایزی اهدا خواهد گردید.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان صومعه سرا خاطرنشان کرد:شهرستان صومعه سرا با حمایت مسولین ارشد شهرستانی و برگزاری جشنواره های مختلف از جمله گل لاله ،حلوای ضیابری و رشته و خشکار ،خرمن ،توت فرنگی ،شب یلدا در استان پیشرو بوده است.
true
true
https://lijaar.ir/?p=20468
true
true