×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۵ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجار ، سورنا چایچی در گفت‌و‌گو با ایسنا-منطقه گیلان، گفت:در مجموع در گیلان ۲۱هزار تن تخم‌مرغ تولید می شود که ۳هزار تن آن به صورت صنعتی و ۱۸هزار تن از سایر ماکیان بومی تولید می‌شود.

وی افزود: مردم تخم‌مرغ محلی را مغذی‌تر و سالم تر می‌دانند و استفاده از تخم‌مرغ های محلی در استان رو به افزایش است.

چایچی با بیان اینکه در تخم مرغ در پخت غذاهای گیلانی مورد استفاده قرار می‌گیرد،تصریح کرد: به طور معمول تخم‌مرغ‌های تولید شده در استان در بازارهای شهرستانهای استان به فروش می‌رسند.

وی تصریح کرد: پروش مرغ‌های خانگی معمولا در جوار خانه های روستایی صورت می‌گیرد و انجام این کار منجر به ارتقای درآمد خانوارهای روستایی می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان درخصوص افزایش جمعیت مرغ بومی گیلان گفت: گیلان از استانهای در معرض خطر آنفولانزا است و سال گذشته تعدادی مرغ بومی در گیلان معدوم شده‌اند، اما در مجموع ما از افزایش پرورش مرغ های خانگی حمایت می‌کنیم.

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false