- ۱۸ مهر ۱۴۰۱
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 65424
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان، معارفه معاون منابع انسانی و تحقیقات این شرکت با حضور مدیرعامل ، معاونین و کارکنان مجموعه معاونت منابع انسانی و تحقیقات انجام شد.
مازیار علی پور رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان با اشاره به اینکه تغییر و تحولات در شرکت در راستای پیشبرد اهداف و ارتقاء امور می باشد تصریح کرد: اهمیت حوزه منابع انسانی بر کسی پوشیده نیست و کارکنان بعنوان اصلی ترین سرمایه شرکت باید مورد توجه قرار گیرند.
وی با تأکید بر اینکه اجرای به موقع بخشنامه ها در این حوزه بسیار حائز اهمیت است یادآور شد: استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در حوزه تحقیقات و همچنین رعایت ضوابط مربوط به حوزه سایبری باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل آبفای گیلان با اشاره به تخصص و تجربه بدنه کارشناسی این شرکت اظهار داشت: حضور کارشناسان مجموعه آبفای گیلان در کارگروه های مختلف شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ، نشان از توانمندی و دانش همکاران این مجموعه می باشد که بسیار ارزشمند است .
وی ضمن معرفی مسعود احمدی بعنوان سرپرست معاونت منابع انسانی و تحقیقات، از خدمات ارزشمند مژگان امیدی در حوزه این معاونت پس از ادغام شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی و همچنین اجرای طرح طبقه بندی مشاغل تقدیر و تشکر نمود.
true
true
https://lijaar.ir/?p=65424
true
true