×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۶ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true
تقویت بنیان های خانواده و جامعه با توانمندسازی بانوان امکان پذیر است

به گزارش لیجار به نقل از امور ارتباطات شهرداری رشت، مهرداد گودرزوند چگینی امروز پنجشنبه در نشست کارگروه بانوان مشاغل در شهرداری رشت اظهار کرد: ظرفیت های بانوان در بخش های مختلف قابل توجه است و باید به آن پرداخته شود.

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ظرفیت شناسی و ظرفیت سازی برای فعلیت بخشی به قابلیت های بانوان بیان کرد: تعامل، هم اندیشی و هم افزایی برای حل مشکلات بانوان از سوی مسوولان مورد تاکید است.

گودرزوند چگینی با بیان اینکه بانوان دارای مسوولیت های مهم در خانه، خانواده و جامعه دارد، گفت: تقویت بنیان های خانواده و جامعه با توانمندسازی بانوان امکان پذیر است.

وی با اشاره به عملکرد مثبت و اثرگذار مدیریت شهری رشت افزود: انتخاب شهردار جوان، باانگیزه و جهادی برای رشت منجر به تحول چشمگیر در این شهر شده است.

رییس مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به اجرای  پروژه های عمرانی و شهری در رشت بیان کرد: ثبات مدیریت شهری نتایج مثبت و اثرگذاری در توسعه شهری دارد.

وی با بیان اینکه کارهایی که در سطح شهر در حال اجرا است بی نظیر و قابل‌توجه است، گفت: این آرامش را مدیون رئیس و اعضای شورای اسلامی  هستیم.

چگینی در پایان اضافه کرد:یکی از مقصد های سه گانه مردم، استان گیلان است و باید مرکز استان را جایگاه واقعی خود برسانیم.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false