- ۰۹ فروردین ۱۴۰۲
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 69349
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر نسیبه یوسفیان – معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص ، اظهار داشت ؛ در راستای برنامه های تشدید نظارت نوروزی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید وعرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، کارشناسان نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از واحدهای تولیدی لبنی در استان بازدید بعمل می آورند .
وی یادآور شد؛ در این بازدیدها ، عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=69349
true
true