×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۴ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجار، علی اکبر اوسط مقدم در گفت‌وگو با ایسنا – منطقه گیلان، با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و وضعیت گرمایشی مدارس عشایری، اظهار کرد: ۴۶ مدرسه عشایری با ۵۶ کلاس درس شامل خشتی، چوبی و سنگی در استان داریم که در دستورکار اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان قرار دارند.
سرپرست اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس گیلان، افزود: از این تعداد ۴ مدرسه عشایری در املش، ۱۹ مدرسه در ارتفاعات تالش، ۱۴ مدرسه رودسر و رحیم آباد، یک مدرسه در اطاقور، یک مدرسه در رضوانشهر، یک مدرسه در رودبار، دو مدرسه در سیاهکل، یک مدرسه در فومن و سه مدرسه در ماسال قرار دارد.
وی گفت: تامین گرمایش مدارس توسط پکیج، اسپیلت و بخاری‌های تابشی انجام می‌گیرد، البته در برخی مناطق ییلاقی استان با دمای کمتر از ۴ درجه اسپیلت جوابگو نیست که یا باید از انرژی‌ پاک خورشیدی یا از موتور برق استفاده شود.
وی با بیان اینکه تعمیر و بازسازی مدارس خشتی در اولویت قرار دارد، ادامه داد: برخی از مدارس خشتی در صعب العبورترین نقاط استان قرار دارند و امکانات اولیه نظیر برق و گاز هم ندارند لذا با توجه به شرایط منطقه، برای تامین گرمایش برخی کلاس‌های درس مناطق ییلاقی از بخاری‌های نفت سوز یا هیزمی استفاده می‌شود.
مقدم یادآور شد: در استان گیلان ۱۴۶ مدرسه عشایری موجود بوده که از این تعداد ۹۱ مدرسه عشایری در حال فعالیت می‌باشند، مابقی مدارس (۵۵مدرسه) بعلت کاهش دانش‌آموز و بحث مهاجرت تعطیل شده‌اند و از ۹۱ مدرسه فعال با توجه به اطلاعات گزارش شده ۴۵ مدرسه در پنج سال گذشته ساماندهی شده که ۴۶ مدرسه از مدارس فعال با توجه به نگرش سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در مرحله ساماندهی و برنامه ریزی است.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false