×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۴ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true
برگزاری اولین جشنواره بلوش (تمشک جنگلی) در سیاهکل

به گزارش لیجار ؛ درآیین اين جشنواره ، عباسی استاندار گیلان، فرخي نماينده سياهكل و ديلمان در مجلس شوراي اسلامي،بابايي فرماندار ،لاهوتي شهردار و اعضاي شوراي شهرسياهكل و تعدادي از هنرمندان گيلاني ازجمله فرهاد بشارتي ، مرجانه گلچين و ساعد هدايتي و نیز بیش از هشت هزار نفر از قشرهای مختلف مردم وگردشگران حضور داشتند.

استاندار گيلان در جريان برگزاري اين جشنواره گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی باعث می‌شود تا فرهنگ غنی استان حفظ شود و هر شهرستانی با توجه به محصولات و پتاسيل هايي كه در زمينه هاي مختلف كشاورزي و اقتصادي که دارد به دیگر استانها شناسانده شوند.

عباسي با تاكيد برگزاري بيشتر چنين چشنواره هايي در سطح استان، افزود: در اکثر نقاط این استان سرسبز محصولی متنوع در حال تولید است و بسیار خرسندم که در جشن بزرگ برداشت تشمک به عنوان یک محصول خدادای در کنار مرذم هستم.

وي ادامه داد : وجود درختان‌ بیشمار تمشک در اين شهرستان یک مزیت ارزشمند گردشگری است که هرساله مسافرین بسیاری را جذب این منطقه می‌کند.

در نخستين جشنواره بلوش‌(تمشك جنگلي) كه با همكاري فرمانداري، شهرداري و شوراي شهر سياهكل برگزار شده بود، تعدادی از زوج‌های جوان سیاهکلی که به تازگی ازدواج کرده‌اند به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) تجلیل شدند و تعدادي از هنرمندان مطرح كشوري و استاني به اجراي برنامه هنري پرداختند.


true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false