×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۶ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجار نقل ازایسنا – منطقه گیلان، سرهنگ محمدرضا محمدی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برابر مقررات و الزامات ایمنی خودرو، شیشه‌های وسیله نقلیه بایستی به میزان معینی دارای شفافیت باشد تا امكان دید مناسب خارجی و جانبی را برای راننده وسیله فراهم كند؛ بنابرابن دودی كردن غیر استاندارد و بیش از حد مجاز این الزامات ایمنی را دچار نقص كرده و قانون‌گذار برای آن جریمه پیش بینی كرده است.

این مقام انتظامی افزود: میزان استاندارد تیرگی شیشه‌ها برابر قانون آن مقداری است كه بتوان از بیرون خودرو و از فاصله مناسب(حداقل ۳متر) راننده و سرنشینان داخل وسیله نقلیه كاملا قابل رویت باشند بنابراین اشخاصی كه قصد دارند شیشه خودرو خود را دودی كنند این موضوع را مدنظر داشته باشند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان ادامه داد: درصد‌های اعلام شده در سطح جامعه در خصوص میزان دودی بودن شیشه درست نبوده و تنها ملاک تعیین استاندارد، دیده شدن داخل وسیله نقلیه است.

سرهنگ محمدی تصریح کرد: شاید شیشه دودی در هوای گرم و روزهای آفتابی تاثیر مناسبی در رانندگی داشته باشد اما تجارب ما نشان داده است شیشه‌های بسیار تیره در زوهای ابری و بارانی كه در استان ما عموما اینگونه است، دید راننده را به اطراف به شدت كاهش داده و به ویژه در مواقع تغییر مسیرها و رعایت حق تقدم سبب وقوع حوادث رانندگی می‌شود.

وی با بیان اینکه پس از عدم توجه به جلو كه رتبه نخست علت وقوع تصادفات در استان است عدم رعایت حق تقدم در رتبه دوم بیشترین علت تصادفات است، خاطرنشان‌کرد: برابر جدول تخلفات رانندگی برای خودرو های دارای شیشه دودی ۵۰۰ هزار ریال جریمه پیش بینی شده است.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false