
به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، نشستی به منظور انتخاب تعاونیهای برتر و برنامهریزی برنامه های بزرگداشت هفته تعاون سال جاری، با حضور آقاجانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، علی پناه مدیر تعاون اداره کل، محمدی رییس اتاق تعاون استان، فدایی معاون مدیریت شعب بانک توسعه تعاون و جمعی از روسا، کارشناسان و مدیران اتحادیه ها و تعاونی ها برگزار شد.
آقاجانی در این نشست با تأکید بر اهمیت انجام برنامه های ترویجی به منظور تشریح و معرفی دلایل موفقیت تعاونیهای برتر به مردم پس از پایان جشنواره ، دلایل عدم موفقیت در دست یابی کامل به جایگاهی که در قانون برای بخش تعاون ترسیم شده است را تشریح کرد.
وی با بیان اینکه تمرکز بر همه ابعاد بخش تعاون و شرکت های تعاونی مشکل است تصریح کرد: باید نسبت به شناسایی تعاونی هایی که ساختار تعاونی می تواند موثرترین ساختار اقتصادی برای آنها باشد اقدام شود.
مدیرکل با بیان این مطلب تاکید کرد: باید تلاش شود تا تعاونی هایی که هم در تولید ثروت و ارزش افزوده موفق بودند، به مردم معرفی شوند.
آقاجانی همچنین بر بازرسی مستمر از تعاونی ها به منظور رفع مشکل و همچنین کشف ظرفیت ها و اخذ پیشنهادها تاکید کرد.
وی یادآورشد : باید تبیین رویکردهای تحولی در دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل همچنین با اشاره به رتبه پنجم گیلان در میزان مشارکت تعاونی ها در جشنواره تعاونی های برتر ملی، از تلاش همکاران حوزه تعاون و تعاونگران استان قدردانی کرد.
علی پناه مدیر تعاون اداره کل در این نشست خواستار تعامل و همکاری هر چه بیشتر اتاق تعاون، بانک توسعه تعاون و اتحادیه های تعاونیهای مربوطه با اداره کل جهت برگزاری شایسته هفته تعاون شد.
در ادامه اعضای این نشست پیشنهادهای خود را در راستای اجرای هر چه بهتر هفته تعاون ارائه کرده و موضوع انتخاب تعاونی های برتر مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد بر اساس مقررات ابلاغی وزارت تعاون و بر اساس امتیازات کسب شده، لیست تعاونی های برتر استانی و حائز امتیاز برتر ملی به وزارتخانه اعلام شود.