×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۶ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true
بازنگری و اخذ ضمانت های اجرایی در قراردادهای واگذاری جایگاههای سوخت CNG شهرداری رشت به متقاضیان/ عمده مشکلات برون سازمانی شهرداری حقوقی است/لزوم ایجاد راهکارهای مشخص برای صیانت از اموال و املاک شهرداری

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت ؛ چهل و هشتمین جلسه کمیسیون حمل و نقل و ترافیک و شصت و سومین جلسه کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر رشت بطور مشترک روز دوشنبه ۲۲ فروردین ماه و به ریاست مسعود عباس نژاد برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص قراردادهای مربوط به جایگاه‌های سوخت CNG مواردی از قبیل ؛نارسایی نحوه قراردادهای واگذاری جایگاههای سوخت که موجبات سوء استفاده شرکت های طرف قرارداد و سرویس‌دهی نامطلوب شرکت به شهروندان را فراهم کرده و همچنین نارضایتی پرسنل و کارکنان جایگاهها و عدم سوددهی مشخص برای شهرداری مطرح شد که در این راستا ضرورت دارد قراردادهای فی مابین شهرداری با شرکت‌های طرف قرارداد که عمدتا غیر بومی هستند مورد بازنگری قرار گیرند و در هنگام انعقاد قرارداد ضمانت های اجرایی از آنها اخذ شود.

مسعود عباس نژاد رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به نارضایتی پرسنل شاغل در جایگاههای سوخت شهرداری به دلیل تعویق در پرداخت حقوق و … اظهار داشت: در راستای عدم پرداخت به موقع حق بیمه پرسنل و همچنین عدم شفافیت سودهی به شهرداری و نارسایی های موجود ، قراردادهای فی مابین شرکتهای طرف قرارداد و شهرداری نیازمند بازنگری کلی و ایجاد ضمانت های مشخص اجرایی است.

وی افزود: پرداخت اجاره بصورت درصدی نیز به دلیل سوددهی پایین برای شهرداری توجیه اقتصادی ندارد و ارایه خدمات به شهروندان نیز از کیفیت و بازدهی لازم برخوردار نمی باشد.

عباس نژاد خاطرنشان کرد: پرداخت های جایگاه های سوخت شهرداری باید بصورت اجاره بهای ماهانه به شهرداری باشد و شرکت های طرف قرارداد ملزم به پرداخت به موقع حق بیمه پرسنل و حقوق و مزایا می باشند.

محسن سماکچی با بیان اینکه واگذاری چند جایگاه CNG به یک شرکت اقدامی صحیح نمی باشد ، تصریح کرد:قراردادهای جدید در خصوص اجاره جایگاه های CNG پس از رفع نقایص و ارزیابی های مجدد می بایست به کمیسیون ترافیک ارسال شود.

رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی بیان کرد: عمده مشکلات شهرداری در بخش‌ برون‌سازمانی و حقوقی بوده است و باید عقد قراردادهای شهرداری با نظارت مشاوران حقوقی انجام شود.

سماکچی اظهار داشت: تعهد و روحیه دلسوزانه در صیانت و نگهداری از املاک و اموال شهرداری وجود ندارد و باید با بازتعریف برخی جایگاه ها در شهرداری ،حذف برخی غیر ضروریات، قرار دادن ناظر در بخش های مختلف شهرداری و ایجاد روحیه همکاری بین پرسنل گام های اساسی در حفظ داشته‌های شهرداری برداشته شود‌.

وی یادآور شد:ایجاد حس مسئولیت پذیری و روحیه دلسوزی و همکاری جمعی پرسنل در مجموعه بزرگ شهرداری و شورا سبب بازدهی بیشتر و پیشرفت های همه جانبه در امور و همچنین دلگرمی کارکنان در بخش های مختلف شهرداری می شود.

بررسی لایحه اجاره املاک مسکونی شهرداری به کارکنان

در جلسه کمیسیون های مشترک ترافیک و عمران شورای اسلامی رشت نحوه اجاره ۱۲ملک مسکونی شهرداری رشت به کارکنان بررسی شد.

در این جلسه برای پرسنلی که دارای سابقه شغلی، عائله مندی بیشتر، بانوان سرپرست خانوار و … بودند امتیازاتی برای استفاده از منازل مسکونی متعلق به شهرداری وضع شد و همچنین در رابطه با نحوه اجاره و مدت زمان واگذاری خانه های سازمانی و همچنین بررسی تخلفات در تخلیه تمهیداتی صورت گرفت.

در این جلسه عنوان شد که با توجه به تعداد محدود این املاک و اینکه املاک مسکونی دیگری از شهرداری به علت عدم نگهداری مناسب دچار تخریب و سرقت در و پنجره، شیرآلات و سایر ملزومات شده اند فروش این ۱۲ ملک از طریق مزایده و یا تهاتر و تملک در مناطق دیگر جهت بازگشایی مسیرها راهکاری مناسب است.

بررسی لایحه نحوه پرداخت‌ها و صدور پروانه در مجتمع خانه‌سازی رزمندگان گیلان در بلوار مدرس رشت

در جلسه مشترک کمیسیون‌های ترافیک و عمران شهری لایحه نحوه پرداختهای شهرداری و سپاه گیلان در ملکی واقع در بلوار مدرس با تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی با مجوزهای دولتی مورد بررسی قرار گرفت.

رضا ویسی، مدیر معاونت شهرسازی و معماری شهرداری رشت در تشریح این خبر گفت: در راستای رویکردهای ملی جهش تولید مسکن و با توجیه عقب نشینی این ملک از سه طرف و تعریض معابر در اطراف ، تغییر کاربری ملک مورد بحث به مسکونی برای رزمندگان مصوب شده است ضمن اینکه احداث یک پارک عمومی به وسعت ۶ هزار متر و یک خیابان ۱۲ متری قابل استفاده برای عموم شهروندان در منطقه در این لایحه پیش بینی شده است.

ویسی تصریح کرد: تغییر کاربری ملک در بلوک‌های پنج الی هفت طبقه برای احداث ۶۵۰ واحد مسکونی و الباقی فضای سبز و محورهای داخلی مجتمع مورد نظر است و بحث اصلی در این میان، تصمیم گیری در رابطه با نحوه پرداختهای مربوط به تراکم و صدور پروانه است.

همچنین در ادامه و پس از ارایه توضیحات رییس سازمان حمل و نقل و بار و مسافر شهرداری رشت در خصوص لایحه وصول ۲ درصد از هزینه سفر شرکتهای مسافربری اینترنتی و استماع اعضای شورا اعضای کمیسیون به لایحه مذکور رای مثبت دادند و لایجه جهت اخذ تصمیم نهایی به صحن شورا ارسال گردید.

در پایان جلسه و درخصوص بررسی لایحه جابجایی دکه شماره ۱۶۳ مربوط به احدی از دکه داران واقع در خیابان معلم تقاطع بیستون مقرر گردید پس از بازدید میدانی نمایندگان شورا از محل استقرار دکه مذکور، رای کمیسیون ترافیک در این خصوص اعلام گردد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false