- ۱۷ آبان ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 35028
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،در ابتدای بازدید مهندس اکبرزاده مدیرکل بنیاد مسکن استان اظهارداشت:عملیات اجرایی سالن بین المللی ورزشهای باستانی و زورخانهای امام علی (ع) رشت سال گذشته در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع و با زیربنای ۸۳۰ مترمربع با استفاده از الگوی معماری سنتی گیلان و ورزش باستانی با برآورد اولیه ۱۶۰ میلیارد ريال آغاز شد.
اکبرزاده گفت: این مجموعه دارای سالن اصلی با ظرفیت ۳۲۰ نفر، فضای اداری و مدیریت ورزشهای باستانی و زورخانهای، سیستم سرمایش و گرمایش استاندارد و مدرن است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با بیان پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی این پروژه گفت: تا پایان سالجاری عملیات اجرایی ساخت پروژه به اتمام خواهد رسید.
در ادامه دکتر زارع با اشاره به پیشینه درخشان گیلان در ورزشهای باستانی و زورخانهای و پیشرو بودن استان در این بخش اظهار داشت: ثمرات این ورزش نه تنها در حوزه آمادگی و بهداشت جسمانی، بلکه به لحاظ روانی و اجتماعی، ارتقاء سطح اخلاقیات، منش و خلق و خوی پهلوانی در جامعه تاثیرگذار است.
وی به افزایش شمار جوانان علاقمند به ورزشهای باستانی در گیلان طی سالهای اخیر و نبود زورخانه ای با استانداردهای پذیرفته شده در استان اشاره و اضافه کرد: از اینرو احداث زورخانه و مجموعه ای استاندارد، در مرکز استان ضرورت داشت که طبق مذاکرات با معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه در جریان سفر به گیلان و نظر مساعد ایشان، تامین اعتبار برای اجرای این پروژه در مدت کوتاهی صورت گرفت.
استاندار گیلان با تقدیر از زحمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان گفت: پروژه مذکور تاکنون از لحاظ فنی و اجرا ، بهخوبی پیش رفته و در زمره پروژههای مناسب این حوزه در کشور به شمار می آید.
true
true
https://lijaar.ir/?p=35028
true
true