- ۳۰ تیر ۱۴۰۴
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 90052
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار ؛ باتوجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی افزایش دما طی روزهای آینده و همچنین ورود مسافران به استان گیلان، بی تردید مصرف برق در استان افزایش خواهد یافت.
لذا از مشترکان محترم خواهشمندیم با اعمال راهکارهای مدیریت مصرف ضمن همراهی با صنعت برق در این ایام، از وقوع اتفاقات غیرمترقبه در شبکه های توزیع برق و خاموشی های ناخواسته جلوگیری کنند.
از این رو ضروری است مشترکان گرامی برای برای مدیریت بهینه مصرف، دمای سیستم های سرمایشی منزل و محل کار را روی ۲۵ درجه تنظیم کنند.
همچنین عدم استفاده از لوازم پرمصرف برقی نیز در ساعات اوج بار(پیک مصرف) ۱۲ظهر لغایت ۱۷ عصر و ۱۹عصر لغایت ۲۳ شب، کمک شایان توجهی به صنعت برق کشور خواهد کرد.
استفاده از روشنایی طبیعی روز و خاموش کردن لامپ ها، خاموش کردن دستگاههای آماده به کار و جدا نمودن آنها از پریز برق ، تنها بخشی از کارهایی است که می تواند تا حد قابل توجهی میزان مصرف را کاهش دهد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=90052
true
true