- ۰۵ تیر ۱۴۰۲
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 72002
- پرینت
سایز متن /

به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رشت، مهندس کیا عاشوری در دیدار با سرهنگ عباس حسینی جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در امور بسیج اقشار و برخی از رؤسای سازمانهای اقشاری سپاه استان، مردمی بودن را رمز موفقیت بسیج در همه عرصه ها دانست و افزود: بسیج مردمی ترین نهاد انقلاب و متعلق به تمام مردم و از یادگاری های امام راحل است.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت نیروی مردمی بسیج در تمامی امور یکی از دغدغه های دولت انقلابی سیزدهم می باشد، خاطر نشان کرد: امروز ترویج تفکر بسیجی راهگشا و تضمینکننده امنیت پایدار کشور است و شاهد هستیم که دولت مردمی سیزدهم با روحیه و تفکر بسیجی برای خدمت رسانی به مردم تلاش مضاعف میکند.
سرپرست فرمانداری رشت با تاکید بر هم افزایی دستگاه های اجرایی و بسیج اقشار در راستای حل مشکلات مردم، افزود: بسیج از آغاز تاسیس تاکنون خدمات بسیاری به اقشار مختلف ارایه داده است.
عاشوری با تاکید بر لزوم تقویت روحیه بسیجی در جامعه، گفت:تفکر بسیجی، سدی محکم در برابر مطامع استکبار بوده و تدبیر امام خمینی(ره) برای عضویت و مشارکت عموم اقشار در اداره و دفاع از جمهوری اسلامی، اتفاق مبارکی بود که نوید بخش تمدن نوین اسلامی است.
وی افزود: امروز اقشار بسیج و متخصصین ظرفیتی را برای کشور فراهم آوردند و بایستی با بهرهمندی از ظرفیتهای تخصصی نخبگان و متخصصین در مسیر خدمت و حل مشکلات مردم گام برداشت.