true

به گزارش لیجار، مهندس پارسافرمدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت فندق نوبرانه در استان خبر داد و گفت: پیش بینی میشود ۵۹ هزار باغدار گیلانی تا پایان شهریور ماه ۱۶ هزار و ۴۰۰تن فندق به ارزش تقریبی ۶۵۶ میلیارد تومان برداشت کنند.
وی توسعه باغات فندق را یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: سال گذشته با اعطای نهالهای یارانهای در حدود ۶۰۰ هکتار از زمینهای شیب دار استان، فندق کاشته شد.
پارسافر با بیان اینکه باغداران برای توسعه باغات خود و ثبت نام برای دریافت نهالهای یارانهای به ادارات جهاد کشاورزی مراجعه کنند ، تصریح کرد: ۸۵ درصد فندق ایران در گیلان تولید میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: شهرستانهای رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.
وی با اشاره به وجود ۶ واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستانهای رودسر، املش و سیاهکل، اذعان کرد: افزایش تعداد واحدهای فرآوری مهمترین نیاز تولید این محصول در گیلان است.
مهندس پارسافر درادامه گفت: فندقهای برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استانهای دیگرنیز صادر میشود.
فندق دارای پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف آن برای تقویت حافظه، درمان بیماریهای گوارشی توصیه می شود.
true
true
https://lijaar.ir/?p=11754
true
true