×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۳ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجار و نقل از ایسنا منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا-منطقه گیلان، گفت: امسال سال آور زیتون رودبار است و پیش بینی می‌کنیم،امسال شاهد افزایش تولید این محصول باشیم.
وی با اشاره به اینکه نبود آفت مگس زیتون و شرایط آب و هوایی برای تولید زیتون امسال بسیار موثر بود،ادامه داد: باغداران رودباری امید دارند، امسال ۲۱ هزار تن زیتون به ارزش ۱۳۶میلیارد تومان برداشت کنند.
پارسافر ادامه داد: سال گذشته سال نیاور زیتون بود و در مجموع ۱۵ هزار و ۶۵۰تن زیتون در رودبار برداشت شده بود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان خاطرنشان‌ کرد: سطح زیرکشت باغات زیتون در رودبار ۸ هزار و ۸۱۰هکتار است و قابلیت توسعه این باغات به ۱۵هزار هکتار هم وجود دارد.
وی گفت: برنامه داریم تا با تشویق جوانان در حوزه تولید زیتون، گسترش سطح باغات زیتون را تحقق ببخشیم.
پارسافر خاطرنشان کرد: انواع ارقام زیتون شامل؛ زرد، ماری، روغنی، فیشمی، شنگه، مانزالینا، کنسروالیا و آربیکن است.
گفتنی است؛ شهرستان رودبار یکی از ۳ قطب تولید زیتون در ایران است . رودبار به علت داشتن آب و هوای خشک تنها شهرستان گیلان است که در آن زیتون تولید می‌شود . سابقه تولید زیتون در رودبار بیش از هزار سال است.

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false