×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۴ مهر - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار ، معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه قدس گیلان در این همایش، این استان را دیار صالحان پاکان و شهدا دانست و عنوان کرد:‌ گیلان با داشتن ۸ هزار شهید والامقام در دوران پرافتخار دفاع مقدس و ۲۳ شهید مدافع حرم نشان داد در حوزه ولایتمداری همواره پیشتاز میدان بوده و هست.

روح‌الله پوراسماعیلی ثبت خاطرات و نوشته‌ها و تولیدات خبرنگاران رزمنده گیلانی را از سر فصل‌های معاونت روابط عمومی سپاه اعلام کرد و افزود: پس از بررسی‌های فراوان خاطرات و آثار ۴ نفر از این رزمندگان خبرنگار جمع‌آوری شد و امروز در قالب کتاب دوربین خاکی رونمایی می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر آثار و اسناد به جای مانده از دوران دفاع مقدس توسط ۴ خبرنگار یاد شده گیلانی تهیه شده است ابراز داشت: امیدواریم تهیه این اثر مکتوب بسیار ارزشمند دریچه و پیش زمینه‌ای برای گسترش فعالیت‌های این‌چنینی در حوزه ادبیات دوران دفاع مقدس شود.

معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه قدس گیلان پروژه بعدی این معاونت را جمع‌آوری خاطرات رزمندگان حوزه تبلیغات استان در زمان جنگ اعلام کرد و گفت:‌ قصد داریم به سراغ تمام افرادی برویم که در دوران دفاع مقدس در حوزه‌های مختلف تبلیغاتی و تولید کارهای سمعی و بصری نقش‌آفرینی کردند.

true
true
true
true

false