- ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 9006
- پرینت
سایز متن /

به گزارش لیجار، جمیل حق پرست مدیر کل تامین اجتماعی استان اظهار داشت:قریب به ۸۵۰۰۰ بازنشسته درجرگه مستمری بگیران تامین اجتماعی گیلان هستند و ۶۸ درصد مستمری بگیران تامین اجتماعی گیلان را بازنشستگان تشکیل میدهند.
وی طی گزارشی در خصوص جامعه مستمری بگیران تحت پوشش در استان خاطرنشان کرد : در پایان سال ۹۷ تعداد مستمری بگیران تحت پوشش تامین اجتماعی در استان به ۱۲۵۱۴۷ نفر رسید .
مدیر کل تامین اجتماعی استان ادامه داد: از این جمعیت حدود ۶۸ درصد یعنی ۸۴۹۶۸ نفر را بازنشستگان تشکیل می دهند که بزرگترین گروه مستمری بگیران می باشند .
حق پرست در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت : تعداد ۳۳۳۶۱ نفر بازمانده و ۶۸۱۸ ازکارافتاده نیز دیگر گروه های مستمری بگیران تحت پوشش را تشکیل می دهند .
وی با بیان اینکه بالاترین میزان تعهدات در سازمان تامین اجتماعی مربوط به پرداخت مستمری ها است ، تصریح کرد: در سال گذشته بطور متوسط ماهانه مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان بابت انواع مستمری ها در گیلان پرداخت شده است که پیش بینی میگردد براساس میزان افزایش ابلاغی در سال جدید این رقم درهر ماه به ۲۴۰ تا ۲۵۰ میلیارد تومان برسد .
شایان ذکر است تعداد مستمری بگیران استان در سال ۹۷ از ۷ درصد رشد برخوردار بوده است .



