×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۵ شهریور - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار، نازک کار با اشاره به حضور مسافران نوروزی در استان گیلان، اظهار کرد: براساس آخرین آمار دریافتی از ۴۲ دستگاه ترددشمار استان گیلان از ۲۵ اسفندماه لغایت دوم فروردین ماه جزو پنج استان پرتردد کشور هستیم.

وی آزادراه قزوین – رشت را پرترددترین محور در مدت مذکور دانست و گفت: بیشترین میزان ورودی مسافر به استان گیلان از آزادراه قزوین – رشت صورت می گیرد و لذا طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۸ هزار وسیله نقلیه از این محور وارد استان شده اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان محور رامسر – چابکسر را دومین محور پرتردد گیلان دانست و تصریح کرد: در مجموع طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۵ هزار وسیله نقلیه وارد استان و ۴۴ هزار وسیله نقلیه از استان خارج شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی ۴۹۵ هزار و ۷۶۰ وسیله نقلیه وارد استان و ۳۴۴ هزار و ۲۰۷ دستگاه وسیله نقلیه از استان خارج شده است، عنوان کرد: شاهد کاهش ۴ درصدی در ورود و ۲ درصدی در خروج از استان هستیم.

true
true
true
true

false