×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۵ شهریور - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل ازایسنا – منطقه گیلان، مصطفی سالاری در شورای فنی گیلان که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان با حضور اسلامی وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، گفت: عمر ماشین آلات راهداری گیلان بالاتر از میانگین ماشین آلات سایر استانها است.
وی افزود: گیلان استانی گردشگر پذیر است و همه ملت ایران در آن تردد می کنند پس باید راههایی مناسب داشته باشیم.
سالاری خاطرنشان کرد: برای اینکه همه گردشگران استان برای پیدا کردن مسیر و مقصد مورد نظرشان با مشکل مواجه نشوند باید علایم جاده ای راهنمای مسیر های استان وضعیت بهتری به خود بگیرند و برای تحقق این امر به ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی اضافه کرد: به زودی افتتاح رسمی راه آهن رشت_قزوین در گیلان صورت می گیرد و ما برای ساختمان اداری این راه آهن یکی از ساختمان های استانداری را موقت به این امر اختصاص داده ایم.
سالاری تصریح کرد: تکمیل راه آهن رشت_ آستارا از برنامه های مهم کاری ما در استان است و باید با کمترین خسارت به معیشت مردم به خصوص بخش کشاورزی به اتمام برسد.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false