- ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 6488
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار ،دکتر وحدت در هیات رئیسه پارک علم و فناوری استان گیلان با اشاره ظرفیت بالای صندوق پژوهش و فناوری در توسعه فناوری کشور از آغاز به کار صندوق پژوهش و فناوری گیلان خبرداد.
دکتر علی وحدت در هیات رئیسه پارک علم و فناوری استان گیلان که در محل پارک علم و فناوری استان برگزار شد، افزود: یکی از نقاط ضعف استان گیلان نبود صندوق پژوهش و فناوری بود که با تلاش و پیگیری صورت گرفته این صندوق تشکیل شده است که ما حتما به صورت جدی به این صندوق کمک میکنیم تا نیازهای مالی شرکتهای داخل پارک علم و فناوری و مراکز رشد رفع شود که در قالب اعطای عاملیت مالی انجام خواهد شد.
وحدت همچنین اعلام کرد که صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از استقرار شتابدهنده ها در استان گیلان منطبق بر نیازهای استان آمادگی دارد.
وی با بیان اینکه موضوع استقرار و خرید دفاتر و کارگاه برای شرکتهای دانش بنیان استان گیلان قبل از پایان سال بررسی میشود، ابزار امیدواری کرد با مجموع اقدامات صورت گرفته، اکوسیستم فناوری استان دچار تحول جدی شود و اتفاقات مثبتی برای این حوزه بیفتد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=6488
true
true



