×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار ،محسن یوسف پور در گفت وگو با ایسنا – منطقه گیلان، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۴۸۰ هزار تن چوب به ارزش ۱۹۰ میلیارد تومان از ۴۶ هزار هکتار از زمین‌های مردم برداشت شد.

وی افزود: پیش   بینی می شود تا پایان سال ۶۰۰ هزار تن چوب درختان باغی و صنوبر به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان از زمین‌های مردم برداشت شود.

این مقام مسئول، با بیان اینکه گیلان ۱۰۷ کارخانه و کارگاه بزرگ و کوچک دارد، گفت: چوب‌های برداشت شده ۴۰ درصد مواد اولیه صنایع سلولزی استان را تامین می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۶۸۰ هکتار از زمین‌های ملی گیلان برای زراعت چوب به شرکت‌ها واگذار شد که تا پایان سال یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین دولتی دیگر برای زراعت چوب به شرکت‌ها واگذار می شود.

وی همچنین به تولید دو میلیون نهال صنوبر در استان اشاره و عنوان کرد: از نیمه دوم بهمن امسال ۵۰۰ هزار نهال صنوبر رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

یوسف پور، با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا قطب زراعت چوب و شهرستان آستانه اشرفیه قطب تولید نهال در گیلان است، خاطرنشان کرد: سال آینده نقشه آمایش و پهنه بندی زراعت چوب استان تدوین خواهد شد.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از بسته‌های ترویجی و اعطای تسهیلات برای تشویق مردم به صنوبرکاری، یادآور شد: توزیع نهال رایگان، خدمات فنی، توزیع قلمه‌های اصلاح شده و پرداخت تسهیلات کم بهره از جمله بسته‌های حمایتی است.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان از فعالیت یک هزار و ۷۰۰ صنوبرکار در استان خبر داد و اضافه کرد: اراضی ملی مستعد صنوبرکاری سال گذشته در شهرستان های صومعه سرا و تالش از طریق مزایده واگذار شد. امسال نیز در شهرستان های شفت و سیاهکل انجام می شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false