- ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 5039
- پرینت
سایز متن /

به گزارش خبرنگار لیجار از رشت ، دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی در مرکز آموزشی و درمانی الزهرا رشت اظهار داشت: با پیروزی انقلاب اسلامی ، کشور ایران طی چندسال گذشته در خشان ترین کارنامه ها را در حوزه سلامت به خود اختصاص داده است.
وی افزود:به برکت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هر روزه پیشرفت هایی در حوزه سلامت ایجاد می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد:انقلاب تفکر و بنیانی بود که توسط امام خمینی (ره) مطرح و ارائه شد و مردم با لبیک گفتن به امام بخاطر انقلاب به میدان آمدند.
وی تصریح کرد:ایده ها و تفکرات انقلابی امام از انقلابی بزرگتر ، انقلاب پیامبر اسلام (ص) نشات گرفته بود.
دکتر یوسف زاده با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران همیشه جاری و خدشه ناپذیر است ، اذعان داشت:اگر انقلابی تحت تاثیر قرار گیرد و حرفش جریان نداشته باشد آن انقلاب دارای نقصان است همانند انقلاب کمونیستی که بیش از یک قرن ادامه نیافت.
وی گفت:نظام جمهوری اسلامی زاییده انقلاب و نیازمند بزرگ شدن است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه درخشش علمی کشور حاصل انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است ، خاطرنشان کرد:پیشرفت علمی کشور در عرصه های مختلف نشات گرفته از انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد:مرجعیت علمی و حرکت در مرزهای دانش از مهم ترین و اصلی ترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
دکتر یوسف زاده با اشاره به انجام پیوند کبد در استان گیلان اذعان داشت:پیوند ریه ، قلب ، پانکراس و … از دیگر اهدافی است که دانشگاه علوم پزشکی گیلان آن را دنبال می کند.



