×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴  
true
true
افتتاح ۱۱۹ پروژه طی هفته دولت سال جاری در شهرستان سیاهکل

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان سیاهکل، جلسه‌ای به مناسبت آغاز هفته دولت به ریاست سرکار خانم سیده زهرا میرعلمی، فرماندار این شهرستان، برگزار شد.

سیده زهرا میراعلمی فرماندار در ابتدای این جلسه، با تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، یاد و خاطره ۲۵۰ شهید شهرستان سیاهکل و شهدای هفته دولت و گرامی داشت روز پزشک را به تمامی پزشکان و جامعه سلامت تبریک گفت و آرزوی توفیق و سلامتی برای آنان نمود تا بتوانند در خدمت مردم کشور و شهرستان سیاهکل باشند.

وی با اشاره به آغاز هفته دولت، از افتتاح ۱۱۹ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۵۸ میلیارد تومان در این هفته خبر داد، اما تأکید کرد که این پروژه‌ها هنوز نمی‌توانند بسیاری از خواسته‌های به‌حق مردم شهرستان سیاهکل را برآورده کنند. فرماندار از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان خواست با همتی بالا و پیگیری مستمر، مدیران کل استانی و پیمانکاران را برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و رفع نیازهای شهرستان بسیج کنند.

وی با اشاره به مشکلاتی مانند محدودیت اعتبارات، کم‌توجهی برخی پیمانکاران و عدم پیگیری کافی بعضی مدیران محلی اعلام کرد که امیدواریم با همت همه مدیران شهرستانی، منجر به شتاب بیشتر در اجرای پروژه‌های عمرانی شود.

فرماندار سیاهکل به پروژه‌های مهمی مانند کمربندی خیام، منبع ذخیره آب و سینمای شهرستان اشاره کرد و بیان کرد که انشاءالله این پروژه‌ها تا دهه فجر سال جاری به بهره‌برداری برسند.

میراعلمی از کلیه مدیران اجرایی شهرستان خواست که در پیگیری پروژه‌های مصوب در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان را در اولویت کار خود قرار دهند تا شاهد وضعیت مطلوب‌تری در شهرستان باشیم.

true
true
true
true

false