- ۱۲ مرداد ۱۳۹۸
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 12505
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،محمود سبحانی رئیس اداره وصول حق بیمه تامین اجتماعی گیلان در جلسه شورای اداری با اعلام این خبرگفت:در چند سال اخیر صدور بیلان های کارگاه ها در مقاطع شش ماهه ، منجر به ساماندهی بهتر مطالبات و رسیدگی مناسبتر پرونده ها گردیده است .
وی با بیان اینکه بر اساس آخرین بیلان سال گذشته ( لغایت شهریور ۹۷ ) بدهی کارفرمایان استان نزدیک به ۶۴۰ میلیارد تومان بوده است ، افزود : با اتمام صدور بیلان کارگاهی در ۲۸ شعبه اجرایی در پایان تیرماه ، لغایت اسفندماه سال گذشته ، رقم دیون کارفرمایان با ۱۲ درصد افزایش به ۷۱۵ میلیارد تومان رسیده است .
سبحانیتصریح کرد:از این میزان مطالبات سازمان ، ۵۳۶ میلیارد تومان قطعی و ۱۷۹ میلیارد تومان برآوردی می باشد .
رئیس اداره وصول حق بیمه تامین اجتماعی گیلان خاطرنشان کرد:بیشترین بدهی ها بر اساس این گزارش با ۶۷۱۴ پرونده و رقم ۲۱۷ میلیارد تومان مربوط به کارفرمایان شعبه یک رشت و پس از آن با ۵۰۷۱ پرونده و رقم ۱۲۶ میلیارد تومان مربوط به شعبه دو رشت بوده و شهرصنعتی رشت در پله بعدی قرار دارد .
لازم به ذکر است این میزان بدهی مربوط به ۳۴۰۴۶ کارفرما در سطح استان است .
true
true
http://lijaar.ir/?p=12505
true
true