×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴  
true
true

به گزارش لیجارنقل از ایسنا – منطقه گیلان، مصطفی سالاری در جلسه بررسی احداث مجتمع‌های رفاهی بین راهی کوچک (گیل پارک) با اشاره به اینکه این مجتمع‌ها در جهت رفع نیازهای ضروری مردم و گردشگران دارای اهمیت است گفت: در ماه گذشته تفاهم نامه احداث ۲۰۰ مجتمع توسط شرکت زنجیره‌ای رفاه منعقد شد و با ۲ سرمایه‌گذار دیگر در مرحله امضا تفاهم نامه هستیم.

وی با اشاره به اینکه هر مجتمع با فاصله‌ی مشخصی در مسیرهای اصلی، فرعی و خاکی استان گیلان ساخته می شود افزود: همزمان با احداث مجتمع‌ها در مسیرهای اصلی سرمایه‌گذاران ملزم به احداث در مسیرهای فرعی نیز هستند.

سالاری با بیان اینکه در اجرای این طرح توسط سرمایه‌گذاران زمان‌بندی مشخصی تعیین شده است اظهار کرد: به منظور تسریع در احداث این مجتمع‌ها کارگروه گیل پارک تشکیل و در جلسات این کارگروه طرح‌های مشخص در موقعیت‌های مختلف بررسی و به صورت نهایی تصمیم‌گیری می‌شود.

نماینده عالی دولت در گیلان به متحدالشکل بودن طراحی‌های ساختمان این مجتمع‌ها براساس معماری سنتی گیلان گفت: باتوجه به محدودیت‌های موجود در بافت‌های شهری احداث این مجتمع‌ها در مناطق روستایی با قوت بهتری انجام می‌شود.

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false