- 10 ژوئن 2023
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 71401
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار ؛ جلسه شورای سازمانهای شهرداری رشت به ریاست «رحیم شوقی» شهردار رشت و با حضور معاونان رؤسای سازمان های وابسته به شهرداری و مدیران شهری برگزار شد.
تاکید بر زیباسازی ورودی های شهر رشت به ویژه از سمت جاده تهران
شهردار رشت در این جلسه عنوان کرد: زیباسازی ورودی های شهر رشت به ویژه از سمت جاده تهران، استفاده از طرحها و گلهای زیبا از مواردی است که باید در حوزه سیما و منظر شهری مورد توجه قرار گیرد.
تببین دستورالعمل اهدای پایان کار به سازندگان بعد از کاشت درختان مرغوب و گونه های شهری در معبر محدوده ساخت و ساز و اولویت کاشت گونه های ماندگار از دیگر مواردی است که در این بخش مورد تاکید شهردار رشت قرار گرفت .
تعیین تکلیف استفاده از ظرفیت رصدخانه کوشیار گیلانی
شوقی در مورد سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت هم افزود: این سازمان باید در طول سال برنامه های متنوعی برای مباحث فرهنگی ، ورزشی و مراسمات مذهبی تدارک ببیند و در این راه از ظرفیت شهروندان، گروه های مردمی، پایگاه های بسیج و مساجد استفاده کند.
شهردار رشت تصریح کرد: تعیین تکلیف استفاده از ظرفیت رصدخانه کوشیار گیلانی و واسپاری آن به بخش خصوصی متخصص، از موارد مهم دیگری است که انتظار دارم در اولویت سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت قرار بگیرد.
دستور ویژه برای تشکیل کارگروه آذین بندی ماه محرم
شوقی ضمن دستور ویژه برای تشکیل کارگروه آذین بندی ماه محرم متشکل از سازمانهای شهرداری و دستگاه های اجرایی مرتبط عنوان کرد: کلیه معاونتهای مناطق و سازمان های وابسته باید چشم انداز برنامه های آتی خود را تهیه کرده و گزارش عملکردها را برای سنجش میزان خروجی کارها به شهرداری ارائه دهند.
true
true
http://lijaar.ir/?p=71401
true
true



