×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴  
true
true
اعلام آمادگی شهرداری رشت برای اجرای محوطه سازی باغ موزه دفاع مقدس گیلان

به گزارش لیجار به نقل از امور ارتباطات شهرداری رشت، جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان صبح دوشنبه به ریاست سرهنگ حسن حبیبی و با حضور رئیس، اعضای شورای اسلامی و شهردار رشت برگزار شد.

«رحیم شوقی» شهردار رشت در این جلسه با بیان اینکه نقش مردم گیلان در هشت سال دفاع مقدس برجسته و ماندگار بوده است، افزود: گیلان یکی از استان هایی بوده که بیشترین تعداد شهدا را برای دفاع از میهن اسلامی در کشور تقدیم کرده است لذا وظیفه ما است که مقام شهدا را ارج نهیم.

وی با بیان اینکه خاطرات و زندگی نامه شهیدان باید بازگو و به نسل جدید منتقل شود که ساخت باغ موزه دفاع مقدس بسیار در این راستا اثرگذار است، ادامه داد: شهرداری رشت برای اجرای محوطه سازی باغ موزه دفاع مقدس که بعدها به یک خواستگاه عمومی تبدیل می شود آمادگی دارد.

شهردار رشت با تاکید بر اینکه طراحی محوطه سازی باغ موزه دفاع مقدس را نیز شهرداری بر عهده خواهد گرفت، اضافه کرد: در چنین پروژه‌هایی هویت سازی و پرداختن به ماهیت کار بیش از هر پروژه دیگری مورد توجه است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false